Mijn ervaring als revisiemonteur bij Lekkerkerker

Een verhaal van groei en uitdagingen

Bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment geloven we in het bieden van kansen en uitdagingen aan onze medewerkers. Camiel Swart, die al sinds 2008 bij ons werkt als revisiemonteur, vertelt in dit blog hoe hij bij ons terechtkwam, welke persoonlijke en professionele groei hij heeft doorgemaakt en waarom hij Lekkerkerker een geweldige werkplek vindt.

Hoe ik bij Lekkerkerker terechtkwam

"Mijn naam is Camiel Swart en ik werk als revisiemonteur bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment sinds 2008. Ik begon hier toen ik 20 jaar was nadat ik solliciteerde op een aansprekende advertentie in De Telegraaf. Eerst heb ik twee jaar op de lasafdeling gewerkt. Hoewel dat werk leuk was, trok het sleutelen me meer aan. Zonder problemen kon ik overstappen naar de revisieafdeling. In het begin werkte ik samen met een oudere man van wie ik ontzettend veel heb geleerd. Na zijn pensioen ben ik zelfstandig verder gegaan."

Mijn werkzaamheden en uitdagingen

"Als revisiemonteur werk ik aan allerlei soorten machines, vaak van hetzelfde merk maar wel allemaal verschillende types.  De variatie en de technische complexiteit houden mijn werkuitdagend en interessant en zorgen ervoor dat ik scherp blijf. Een van de meest uitdagende projecten waaraan ik heb gewerkt, was de revisie van vul- en verpakkingsmachines voor een klant. Deze machines hadden veel werk nodig, maar uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen en draaien ze nog steeds goed. Het geeft een geweldig gevoel van voldoening om iets met je handen te maken en het daarna in werking te zien."

Werken bij Lekkerkerker: de cultuur en voordelen

"Wat het werken bij Lekkerkerker zo plezierig maakt, is de flexibiliteit. Je kunt je werktijden enigszins zelf indelen, wat een gevoel van vrijheid geeft. Daarnaast is de cultuur gericht op samenwerking en oplossingsgerichtheid. Iedereen zet de schouders eronder om het werk gedaan te krijgen. Er wordt niet veel gezeurd, we lossen problemen samen op. Deze cultuur zorgt voor een prettige werkomgeving."

Persoonlijke ontwikkeling

"In de zestien  jaar dat ik hier werk, heb ik veel kansen gekregen om me professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Ik merk ook dat Lekkerkerker steeds  meer aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers. Onlangs ben ik begonnen met een cursus materiaalkennis en ik heb  ook diverse interne opleidingen gevolgd. Dit helpt me niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn dagelijkse leven."

Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Lekkerkerker

"Ik zou iedereen aanraden om bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment te komen werken. Hier leer je zelfstandig te werken en op eigen benen te staan, wat je niet alleen in je werk maar ook in je persoonlijke leven verder helpt. De vaardigheden en het zelfvertrouwen die je hier opdoet, zijn van onschatbare waarde en blijven je je hele leven bij."

Conclusie

"Werken bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment heeft me talloze kansen geboden om te groeien en mezelf te ontwikkelen. De uitdagingen en de steun die ik hier krijg, maken het een geweldige plek om te werken. Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je zelfstandig kunt werken, technische uitdagingen kunt aangaan en jezelf kunt ontwikkelen, dan is Lekkerkerker de perfecte plek voor jou.”

Kom bij ons werken!

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment? Bekijk hier de vacature voor revisiemonteur!

Vacature revisiemonteur