Service

Onze service

Service is één van onze kernwaarden binnen Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Onze service begint al bij onze eerste kennismaking. Wij willen u van dienst zijn bij uw bezoek aan ons bedrijf. Daarnaast leveren wij niet alleen maar machines, maar ook technologische en productspecifieke kennis. De serviceafdeling voor het leveren van onderdelen staat altijd voor uw klaar!

Onderdelen

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment heeft een grote hoeveelheid onderdelen op voorraad liggen voor projecten die reeds zijn uitgeleverd. Dit voor onze snelle service. Met vermelding van het onderdeelnummer en het projectnummer kan onze serviceafdeling u snel van dienst zijn. Ook kunnen wij diverse nieuwe (slijtage) onderdelen aanbieden. Uw aanvragen gaarne per e-mail naar: service@lekkerkerker.nl

Ophaalservice

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij de beschikking over onze eigen ophaalservice van vliegvelden, treinstations of hotels. Komt u voor het eerst naar Nederland of bent u er al vaker geweest, wij willen u van dienst zijn om u op een prettige manier van uw locatie naar onze fabriek te brengen. Daarnaast kunnen onze verkoopassistenten u adviseren over hotelovernachtingen. Neemt u gerust contact op met één van onze verkoopassistenten via info@lekkerkerker.nl

Product- & verpakkingstechnologie

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment levert niet alleen machines, maar kan ook product- en/of verpakkingskennis en -informatie geven. Wij hebben enorme kennis op het gebied van: 

  • Yoghurt (roer, stand, Griekse stijl)
  • Kwark
  • Kaas (Goudse stijl)
  • Smeltkaas / kaassaus en roomkaas
  • Boter en margarine
  • Melk (vers, ESL, UHT)

Na installatie geven wij training aan operators en technisch personeel op het gebied van machinekennis (produceren, ombouwen, reinigen, onderhouden, repareren) maar ook voor het maken van deze producten. Onze eigen specialisten en/of consultants zullen u assisteren bij de eerste productieruns. Neem gerust contact op met één van onze mensen van de verkoopafdeling. 

Duurzaamheid en MVO

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in een wereld waarin verspilling van energie en grondstoffen gereduceerd moet worden. People, Planet en Profit zijn de hedendaagse termen. Hergebruik, recycling en reparatie van gebruikte apparatuur en machines zijn oplossingen tegen verspilling van metalen grondstoffen. Het draait om het verlengen van de levenscyclus van een machine. SCM ‒ wat staat voor Supply Circle Management ‒ kijkt naar het sluiten van de cirkel en de zoektocht naar duurzame toeleveranciers en materialen. Lekkerkerker Dairy & Food Equipment is met de revisie van gebruikte machines uw geschikte partner om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. 

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment wil Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) en richt zich daarbij op: groene energie, elektrisch rijden, maatschappelijke doelen, duurzame toeleveranciers en partners en op ondersteuning van sportverenigingen om mensen in beweging te krijgen.

Neem contact met ons op!

Contactgegevens

+31(0)348-558080
info@lekkerkerker.nl

Adres

Handelsweg 4
3411 NZ Lopik, Nederland

Openingstijden

Ma - Do: 07.30 - 17.00 UTC+1
Vr: 07.30 - 16.30 UTC+1