Van werkplaats tot werkvoorbereiding

Mijn loopbaan bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment

Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. Chris Versteeg, die al 17 jaar bij ons werkt, deelt het verhaal over zijn loopbaan en vertelt waarom werken bij Lekkerkerker hem zo uitstekend bevalt. 

Hoe ik bij Lekkerkerker terechtkwam

“Voor mijn MBO-opleiding Mechatronica liep ik stage bij Lekkerkerker en na het halen van mijn diploma ben ik hier blijven hangen. De eerste drie jaar werkte ik in de elektra, daarna twaalf jaar in de werkplaats en sinds twee jaar ben ik werkvoorbereider. De kennis die ik heb opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met verschillende machines kan ik goed toepassen in mijn huidige rol."

Waarom ik voor Lekkerkerker koos

"Wat mijn werk bij Lekkerkerker zo leuk maakt, is de afwisseling en uitdaging. Geen enkele dag is hetzelfde. Soms lijkt een klantvraag onmogelijk, maar wij maken het mogelijk. Het geeft veel voldoening wanneer iets lukt waarvan je dacht dat het niet kon. De vrijheid en flexibiliteit die we hier hebben, maken het werk extra aantrekkelijk."

Mijn werkzaamheden en uitdagingen

“Als werkvoorbereider profiteer ik van mijn uitgebreide kennis van de machines die ik door de jaren heen heb leren kennen, vooral van vul- en verpakkingsmachines. Een van mijn meest uitdagende projecten was een complexe machine in Koeweit. We zijn daar meerdere keren geweest en na veel aanpassingen en modificaties hebben we de machine draaiende gekregen. Dit leverde een tevreden klant op, terwijl het niet eens een machine was die wij hebben geleverd. Het geeft een goed gevoel als je uiteindelijk een tevreden klant hebt.”

Werken bij Lekkerkerker: de cultuur en voordelen

"De werksfeer bij Lekkerkerker is geweldig. We hebben een positieve cultuur waarin iedereen elkaar helpt. De vrijheid om je eigen werktijden in te delen is ook een groot pluspunt. Dit helpt enorm bij het balanceren van werk en privéleven, vooral als je bijvoorbeeld een uit de hand gelopen hobby hebt."

Persoonlijke ontwikkeling

"In mijn tijd bij Lekkerkerker heb ik veel kansen gekregen om me professioneel te ontwikkelen. Ik heb diverse cursussen gevolgd, waaronder programmeercursussen, en ben steeds meer betrokken geraakt bij projectmanagement. Deze doorgroeimogelijkheden maken het werk interessant en uitdagend. Mijn leidinggevende heeft altijd mijn interesse en groei gesteund, wat heeft bijgedragen aan mijn professionele ontwikkeling."

Waarom iemand zou moeten solliciteren bij Lekkerkerker

"Ik zou iedereen aanraden om bij Lekkerkerker te komen werken vanwege de variatie in het werk en de leerzame omgeving. Hier krijg je de kans om je eigen projecten te beheren en jezelf te ontwikkelen. De werkzaamheden zijn nooit standaard; je kunt je eigen invulling geven aan je werk. Dit maakt het werk uitdagend en bevredigend."

Conclusie

"Werken bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment heeft mij talloze kansen geboden om te groeien en mezelf te ontwikkelen. De uitdagingen en de steun die ik hier krijg, maken het een geweldige plek om te werken. Als je op zoek bent naar een plek waar je zelfstandig kunt werken, technische uitdagingen kunt aangaan en jezelf kunt ontwikkelen, dan is Lekkerkerker de perfecte plek voor jou. 

Kom bij ons werken!

Ben je geïnteresseerd in een loopbaan bij Lekkerkerker? Bekijk hier de vacature voor revisiemonteur!

Vacature revisiemonteur